KNIHA JAMESE A. CUSUMANO „ŽIVOT JE KRÁSNÝ“ PRÁVĚ VYŠLA V ČEŠTINĚ

Obal knihy Život je krásný

Český překlad originálu „Life is Beautiful“ z roku 2016 je tu a fanoušci Jima Cusumano si ho mohou zakoupit buď přímo na Chateau Mcely nebo v e-shopu za cenu 290 Kč. Třeba jako vánoční dárek, který život posune do vyšších sfér.

„Ve své knize Život je krásný – 12 obecně platných pravidel – Jim Cusumano zaostřuje svým typickým způsobem, krásně vyvažujícím pragmatickým a spirituálním stylem, na ty nejdůležitější otázky života a poskytuje snadno realizovatelné způsoby, jak tyto otázky zodpovědět – a žít. Čtěte a čtené aplikujte – váš život bude krásný.“ Lance Secretan, PhD, bývalý generální ředitel společnosti Manpower, Inc.

Jim Cusumano je vyzrálý lídr s úspěchy v různých oblastech. Má za sebou kariéru hudebníka, vědce, vysoce postaveného manažera, filmaře i podnikatele. V současné době je spolumajitelem zámku Chateau Mcely. Ve své knize Život je krásný popisuje, jak jeho 12 obecně platných pravidel zásadně ovlivňuje každý aspekt lidského bytí. V této jednoduché a srozumitelné příručce ukazuje, jak pravidel využít k životnímu naplnění a rovnováze. Poskytuje zcela jasný návod, jak uskutečnit cokoli, co přinese dlouhodobý pocit osobního a profesního naplnění.

Kniha Život je krásný vychází z prověřených zkušeností Jima Cusumano z oblasti vědy, technologie a obchodu. Pravidla, která stanovuje, pomáhala v osobním a profesním životě jemu i jeho týmu, když společně z malé firmy v Sillicon Valley postupně vybudovali společnost s hodnotou miliardy dolarů. Kniha pomůže nalézt a rozvinout vrozené schopnosti, objevit vášeň, životní poslání a dosáhnout dlouhodobého pocitu naplnění. Jim přesvědčivě ukazuje, že pomocí této jedinečné metodiky lze vést skutečně překrásný život.

Jim Cusumano je autorem řady profesně uznávaných technických a obchodních publikací. Napsal také knihy Kosmické vědomí: Cesta k blahobytu, štěstí a úspěchu; ROVNOVÁHA: Spojení práce a života; The Fallen: As Above, So Below a Twin Terror: Good Seed, Bad Seed. Je také spoluautorem knihy Freedom From Mid-East Oil. Poslední tři knihy byly vydané jen v anglických originálech.

Více na www.JamesCusumano.com.