Nová kolekce Věry Novákové na Designbloku

TŘPYTIVÝ LUXUS V DESIGNU

Věra Nováková Jewellery představuje speciální edici šperků s brilianty.
Tři barvy zlata, brilianty, jedinečný design.
Poprvé představíme na pražském Designbloku 2015.

Designy stávajících kolekcí KULIČKY, ČTYŘLÍSTKY a prstenů EGOIST jsou doplněné broušenými diamanty, dochází tak ke konfrontaci autorského pojetí Věřiných šperků využívajících strukturu sepiové kosti s briliantem jako tradičně chápaným klenotem. Broušené diamanty dodávají těmto edicím šperků nádech luxusu a exkluzivity, zároveň zůstávají originálními designovými kousky vyráběnými pouze v malých sériích. Novinkou jsou i prsteny KROUŽKY postavené na hravých kombinacích jednotlivých prstenů.

egoist_s_brilianty

Prsten Egoist

Výrazná struktura posetá brilianty, žluté zlato.
Prsteny EGOIST S BRILIANTY
jsou tím nejluxusnějším, co Věra Nováková Jewellery doposud vytvořila. Nadčasový design jednoho z vůbec prvních autorčiných prstenů nyní představuje v novém kabátě čtrnáctikarátového žlutého zlata s brilianty. Dvě variace se dvanácti či čtyřiceti diamanty jsou exkluzivními solitéry, nemající obdoby v českém kontextu designových šperků.

Miničtyřlístky s brilianty

Miničtyřlístky s brilianty

Jsou menší, v růžovém zlatě, s jedním nebo čtyřmi brilianty.
Luxusní edice kolekce MINIČTYŘLÍSTKY S BRILIANTY je jemně něžná, neokázale výrazná, tvarově plná. V aktuální nabídce naleznete náušnice s puzetkou, připravujeme i přívěsky. MINIČTYŘLÍSTKY S BRILIANTY jsou oproti klasické kolekci Čtyřlístků velikostně menší, hodí se tudíž i jako okouzlující dárek pro malou princeznu, ocení ji i nositelky o něco starší s požadavkem na diskrétní šperky.

Kuličky s brilianty

Kuličky s brilianty

Jeden briliant, tři barvy zlata – bílé, růžové, žluté.
Exkluzivní edice kolekce KULIČKY S BRILIANTY pokračuje v linii nadčasových šperků Věra Nováková Jewellery. Do středu kuličky je zasazen čirý briliant dodávající prstenu ještě větší pocit luxusu a jedinečnosti.

Kroužky

Kroužky

Kroužky, variabilní, tři barvy zlata.
Namíchej si svůj zlatý koktejl: prsteny KROUŽKY ve třech barvách zlata (bílé, růžové, žluté) se dají nosit dohromady či samostatně. Rozmanité kombinace jednotlivých prstenů vás nikdy neomrzí.

Tvorba Věry Novákové je postavena na nadčasovosti, která do sebe sice může vstřebávat aktuální trendy a vlivy, ale zároveň si udržuje svůj jedinečný a neopakovatelný styl. Šperkařka nechce jít cestou spotřebního zboží a rychlé výměny, která se pak nutně projeví i na kvalitě. Kolekce, vznikající v malých sériích vylepšuje a vyvíjí, aby byly nejen krásné na pohled, ale i pohodlně nositelné.

Autorčiny šperky vždy byly postavené na myšlence slow fashion, dávno předtím než se tento styl vnímání mody stal aktuálním trendem. Šperky od Věry Novákové si kupují lidé chtějící nadčasový a krásný objekt, který přetrvá generace. „Líbí se mi myšlenka koloběhu: budu ráda, pokud se budou moje šperky předávat z jedné generace na druhou. Nejen proto se vždy pokouším o moderní, ale nadčasový design,“ doplňuje Věra.

Nové kolekce poprvé představíme v rámci konání pražského Designbloku (22. – 27. října 2015) v našem Showroomu Věra Nováková Jewellery.