ADVENT, VÁNOCE A SILVESTR PO MCELSKU

Ideální čas pro „Choose Love Every Day“

ADVENT 30. 11. – 21. 12. 2018

Vstupní brána se otevírá a odkrývá zimní zámek s nekonečnými metry světelných řetězů, svítící lustry zavěšené na stoletých dubech, vánoční strom a park plný světla s více jak 7 500 žárovek. I letos zazáří stromeček pod nádherou skleněných ručně malovaných ozdob Glassor. Pro odpočinek duše i těla je od 1. 12. do 1. 1. 2019 připravena 90minutová masáž Zimní hřejivý dotek bylin. V sobotu 1. 12. hosty čeká charitativní adventní koncert v kostelíku ve Mcelích sboru gymnázia Jiřího z Poděbrad a následné rozsvícení parku a vánočního stromu, druhou adventní sobotu 8. 12. koncert komorního souboru Musica Festiva di Praga v zámeckých sálech a v sobotu 15. 12. pak vyrábění korálkových vánočních ozdob a adventních dekorací. V případě sněhu je zážitkem jízda na saních taženými koňmi. Od 14. do 21. 12. lze využít 30% zvýhodnění na ubytování.

VÁNOCE

Tradiční Vánoce ve Mcelích působí na všechny smyly. O lití olova, pouštění lodiček, sváteční menu až po ozdobený stromeček v pokoji a pod ním připravené dárky se postará rodinný tým Chateau Mcely. Co věnovat čas a pozornost jeden druhému bez starostí a práce? Nebude chybět tvoření korálkových hvězd a zdobení vánočních ozdob, výroba závěsných krmítek pro ptáčky, krmení zvířátek ve Svatojiřském lese, svařené víno, opékání švestek či projížďky na sáních tažených koňmi.

SILVESTR MOULING ROUGE

Celovečerní moderovaná kabaretní show inspirovaná atmosférou Moulin Rouge a staré Paříže. Stepařské vystoupení, tance, akrobacie, předpůlnoční Can can a působivý tanec s osvětleným peřím, francouzská gastronomie, stylová hudba, lesk, třpyt, světla, šampaňské, francouzský šarm a půlnoční ohňostroj. 30. prosince hosty čeká degustace Champagne HATON, protože popíjení šampaňského k atmosféře Paříže prostě patří. Silvestrovský den také zpestří testovací jízdy BMW MINI.