Design už není jen pro bohaté. 5 českých designérů s cenově dostupnou módou

Originální a dobře zpracované šaty už naštěstí nejsou výsadou pro pár vyvolených nebo bohatých. Značek, které sází na design, ale nákup jejich věcí vám nevyplení peněženku, je stále víc. Poprosili jsme proto módní návrhářku Jindru Jansovou, aby pro nás vybrala svoji pětici oblíbenců, jejichž šaty nestojí víc než zdravý rozum unese. Investujte do českého designu, tenhle nákup se vyplatí!

SISTERSCONSPIRACY

O této značce jste již určitě slyšeli, jelikož se jedná o stálici českého fashion designu. Nemohu ji však opomenout, protože když jsem procházela jejich showroom v Holešovicích, kolekce Alice Klouzkové a Jany Jetelové mi opět vyrazila dech. Jako první musím zdůraznit materiál a zpracování. Perfektní. A to nepřeháním, lépe už to prostě nejde. A cena? Až jsem se při této kvalitě divila, že není vyšší… Sistersconspiracy vytváří kolekce pro ženy i muže, a to je příjemné, protože nemusíte svého partnera „odkládát“ u stolku s časopisy. Vycházejí ze základních druhů šatníku: košile, sako, oblekové kalhoty. Dominantní je použití kvalitního lnu, v krásných odstínech modré. Jestli mít nějaký ikonický kousek v šatníku, tak rozhodně lněnou košili od Sistersconspiracy.

JAKOBY – Kristýna Javůrková

Kristýna ve svém showroomu prezentuje nejen prodejné modely, ale také prototypy, které si můžete nechat zhotovit z Vámi vybraného materiálu, barvy a doplňků. Věřím, že mnoho zákaznic tuto možnost uvítá. Já osobně jsem si vybrala už na místě a pro šaty „No.1 letošního léta“ s gumou do kříže na zádech se určitě vrátím. Kristýna je má v obchodě ve variantě s modro-bílými proužky a ty jsou kouzelné! Vypadají na těle skvěle a zároveň jsou pohodlné a vzdušné. Pokud jste člověk, který stále někde cestuje po městě a záleží Vám na tom, co nosíte a jak se cítíte, jsou pro Vás (i mě) perfektní.

Více čtěte zde.