AMERICKÝ KADEŘNICKÝ MÁG ZAVÍTAL DO ČECH

Luxusní americká vlasová péče Oribe, která se již od roku 2008 drží na pomyslném Olympu mezi profesionálními kadeřníky a vlasovými stylisty, přehlídkovými moly a obálkami módních časopisů v sobě snoubí ty nejúčinnější přírodní výtažky se špičkovou technologií.

Přesvědčit se o tom mohli všichni, kteří měli příležitost navštívit jedinečnou kadeřnickou show charismatického vlasového mága Adama Livermora, který přijel předvést své umění až z New Yorku. Adam patří mezi nejlepší kadeřnické stylisty světa, je členem Oribe Hair Care Education Teamu a řadí se k nejžádanějším školitelům ve svém oboru. Své vlasy si od něj nechaly hýčkat takové hvězdy jako Naomi Campbell, Meg Ryan, Cher, Tilda Swintonová, Molly Simsová nebo Jake Gyllenhaal.

V brněnském hotelu Barcelo sledovala jeho výjimečné kadeřnické umění pozvaná odborná veřejnost, beauty blogeři a novináři lifestylových časopisů. Mezi pozvanými nechyběly také modelka Renata Langmannová a glamour influencerka Pavla Vrbová, které jsou velkými obdivovatelkami značky Oribe.

ORIBE HVĚZDNÝ KADEŘNÍK, KTERÝ ZMĚNIL BEAUTY SVĚT

Oribe Hair Care představuje jedinečnou kolekci produktů vytvořenou jedním z nejvlivnějších světových kadeřníků. Zakladatel značky, Oribe Canales (vyslovuje se OR’bej) (+16.12.2018) byl legendou, věhlasným kadeřníkem světových celebrit, umělec, který byl označen za jednoho z nejlepších kadeřníků všech dob. Byl to právě on, kdo jako první přišel s nápadem výrazného účesu jako součásti přehlídek. Během své více než třicetileté kariéry plné práce v zákulisí přehlídkových mol, stylingu hvězd a vedení luxusního salónu, definoval Oribe pojem módních vlasových trendů v dosud nevídaném měřítku. Dokázal, že kadeřník může být stejně velkou hvězdou jako módní návrhář, fotograf, či modelka. Jeho editorialy a kampaně plnily obálky a stránky časopisů jako je Vogue, Elle, Allure, W a V Magazine. Oribe byl u stvoření supermodelek jako Linda Evangelista, Naomi Campbell, Christy Turlington, Cindy Crawford. Tento talentovaný kadeřník se staral o účesy Jennifer Lopez, Lady Gaga, Rihanny či celé rodiny Kardashian.

GLAMOUR PRO VAŠE VLASY

V roce 2008 představil Oribe světu svou vlastní značku péče a stylingu a způsobil tím doslova revoluci. Byla to první ucelená řada opravdu luxusních produktů na vlasy inspirovaná nejlepší péčí o pleť. Mýt si vlasy nikdy nebylo tak úžasné jako s jeho hedvábnými šampony v designových lahvičkách inspirovaných flakony parfémů z 19. století. Do řady vlasové péče a stylingových přípravků je vložena jeho více než třicetiletá zkušenost s hledání těch nejlepších ingrediencí a kreativita při vytváření slavných a obdivovaných účesů pro módní editorialy i salonní práci. Kolekce Oribe přináší vysoce účinné přípravky pro dokonalou funkčnost a styl. Spojení tradice s inovativními moderními postupy nejlepších odborníků a mistrů kadeřnického umění umožňuje neustále přicházet s vybranými druhy přípravků pro nejnáročnější potřeby vlasových stylistů. Před uvedením na trh je každý “nový” přípravek vždy podroben důkladnému testování v backstage při přípravě módních a vlasových editorialů, v salonech, i za dveřmi šaten hollywoodských hvězd než se jeho tajemství “odhalí”.