Laskavá jóga v objetí vašeho domova

Je mi potěšením vám představit nové jógové video, které jsme pro vás natočili na Chateau Mcely, a které nyní uvádíme v život pro vaše „jógování“ v bezpečí a teple domova. Věříme, že vám zpříjemní dny v této složité době. Jemná hudba, hluboké myšlenky, pohlazení po duši, a hlavně hodinová jógová praxe v české a v anglické verzi.

Uklidňující hlas Jany Kyriakou vás citlivě provede celou lekcí, která vám dopřeje hluboký odpočinek a nastolí rovnováhu těla a mysli. Zacvičí si s vámi naše jógové oblíbenkyně Jana Kyriakou a Lucie Martinová na pozadí světlého elegantního designu Zlatého sálu mcelského zámku uprostřed anglického parku a okolní přírody Svatojiřského lesa.

S myšlenkou profesionálně natočit jógu pro domácí praxi přišla majitelka Chateau Mcely, Inéz Cusumano již v jarní náročné době uzavření zámku a času pobývání převážně v našich domovech. Dlouhé plánování Inéz a Jany, psaní scénářů tak, abychom v jedné hodině co nejlépe podpořili právě těžkosti současnosti, pečlivé provedení cviků v těžší i lehčí variantě, profesionální natočení a dlouhé hodiny stříhání a přípravy našeho marketingového kolegy Jakuba Kuldy, přineslo své ovoce. Výsledkem je film, který ve mě osobně vyvolal příjemnou husí kůži a pohodu do zbylého dne. Je to film, který vám pomůže přečkat pokračující složitou dobu na podložkách v bezpečí svého obýváku třeba před plápolajícím krbem nebo ve své oblíbené místnosti, kde se cítíte nejlépe.

Více čtěte na blogu Chateau Mcely.

Autorka: Eva Plchová