SVÁTEČNÍ ČAS NA CHATEAU MCELY

Advent, Vánoce a Silvestr. Závěr roku je vyvrcholením mcelské sezóny. Rodinný tým věnuje přípravám mimořádnou péči a výsledkem je přehlídka toho nejlepšího z gastronomie, designu i tradic. Shon a ruch světa zůstává za kovanou branou. I v 21. století lze advent a Vánoce prožít tak, jak je kdysi slavili místní aristokraté i rodiny v mcelských chaloupkách, uprostřed zimní přírody, bez nákupní horečky a stresu. Poslední týdny v roce se zámek i park zahalí do metrů světelných řetězů, nasvítí ho přes 7 500 žárovek, stoleté duby zatěžkají svítící lustry a děti nespustí oči z vánočního stromu zdobeného ručně vyráběnými českými ozdobami Glassor.

ADVENT 30. 11. – 22. 12.
Čekaní na Ježíška zpříjemní víkendové tematické programy.
Sobota 30. 11. Hygge pletení, rozsvícení vánočního stromu, zámku a parku. Nebude chybět ani malé vánoční tržiště s opékáním švestek, svařeným vínem, domácím cukrovím, prskavkami a koledami. * Pátek 6. 12. charitativní adventní koncert v kostele sv. Václava ve Mcelích komorního souboru Musica Festiva di Praga * Sobota 14. 12. výroba tradičních vánočních ozdob z korálků * Sobota 21. 12. zdobení medových perníčků * Neděle 8., 15. a 22. 12. snídaně s klavírem

VÁNOCE 22. 12. – 26. 12.
Rodinné svátky s nejbližšími bez starostí a příprav s laskavým profesionálním servisem. Společné zdobení vánočního stromku, dárky v soukromí pokoje, tradiční menu a mše v kostelíku. Ráno prostřená královská snídaně. Je připraveno tvoření a zdobení vánočních ozdob, projížďka na sáních či v kočáře tažených koňmi a výroba závěsných krmítek pro ptáčky.

SILVESTR – MAMMA MIA! 31. 12. – 1. 1.
Klid vystřídá veselá silvestrovská noc inspirovaná letní přímořskou atmosférou filmu Mamma Mia! a legendární hudbou skupiny ABBA. Celovečerní moderovanou show završí ohňostroj v anglickém parku. Silvestrovský den zpestří testovací jízdy LEXUS.

Sváteční tip MCELY BOUQUET SPA Hřejivá masáž horkými lávovými kameny!