Mcelské svatby nebeské

Svatební sezóna na Chateau Mcely sice ještě vrcholí, ale snubní prstýnky letošního léta jsou již rozdané. Další svatební příběhy začínají! Chateau Mcely je jedním z 2000 zámků, kterými Čechy oplývají. A tak trendy hra na princezny a prince pro rok 2018 se může rozehrát. A co bude frčet? Dekorace s geometrickými tvary, svatební dorty v mramorovém a kamenné designu. Světýlky a závěsnými dekoracemi se nebude šetřit. To vše v kontrastu s ručně malovanými tiskovinami a nápaditými slavobránami. Svatby v BOHO stylu jsou stále populární. Čím méně svázané, tím více žádané, ale s luxusem, skvělým servise a grácií. Svatba na louce je jednoznačně TOP. Louky tvoří čtyři hektary parku a i názvy jsou lákavé. Co si takhle dát na pozvánku svatební obřad na velké kopretinové louce? Koření a šťávu dodá stylová party před svatební oslavou jako je pool picnic party u jezírka nebo večerní barbecue ve stylu Provance.

Do kurzu se dostává také obnovení manželského slibu a stále větší obliby se těší předvánoční a zimní svatby. Takže klapky na uši, bílé pletené ponožky a teplé rukavice, zapřáhnout koně za sáně s kožešinou a svatební zimní jízda může začít.

Každý den v roce ale ve Mcelích stojí za to!

Jaro je proslulé záhony tulipánů a narcisů. Léto fialovou šalvějovou stuhou linoucí se celým parkem a barvenými voňavými loukami. Podzim koberci mnohobarevných listů. Závěr roku je výjimečný díky velkolepé adventní výzdobě, osvětlenému parku sedmy sty metry řetězů a extravagancí zářících lustrů zavěšených na stromech a zima se zahaluje do bílé romantiky.

K tomu všemu Chateau Mcely nabízí atraktivní zimní svatební výhody, které lze čerpat od 1. prosince 2017 do 31. května 2018 a deset tipů proč mít svatbu netradičně v zimě.

Inspirací může být také mcelský svatební web a Pinterest.