PESTROBAREVNÝ PODZIM NA CHATEAU MCELY

Babí léto a podzim jsou za dveřmi. Mcelský zámek se brzy zahalí do padajících listů anglického parku a hosté se oddají hluboké relaxaci, gurmánským zážitkům, romantice a vychutnají si inspirativní akce pro rovnováhu těla i duše.

18. – 20. října je připraveno Podzimní jógové splynutí plné cvičení, odpočinku a relaxace pod vedením Lucie Martinové.

25. – 28. října si pak přijdou na své milovníci luxusu v rámci Víkendu pro Sybarity. Sybaritic – luxusní, extravagantní, požitkářský, hýčkaný, přepychový, smyslný, rozkošnický, hedonistický, dekadentní…

Jedinečná možnost využít 3 noci za cenu 2, zvýhodněný dvouhodinový smyslný rituál Labužnické souznění pro pár, speciální menu a Champagne.

1. – 3. listopadu hosty čeká motivační víkend pro harmonii těla a duše pro ženy i muže – Život je krásný s majitelem zámku Jimem Cusumano, při kterém se podělí o své mnohaleté zkušenosti úspěšného businessmana. Na sobotní obohacující seminář s Jimem Cusumano, naváže praktická část s MUDr. Martinem Borským. Vše završí Heartfulness meditace s Royou Ravanbakhsh. Pro více informací je připraven rozhovor s Jimem na téma „Život je krásný“ na zámeckém blogu INSPIRE.

Plejádu rozmanitých aktivit uzavře podzimní pilotní ročník úspěšné jarní akce pro ženy Slet bohyň – Podzimní jógový Slet bohyň. Pro velký zájem byl přidán nově termín 8. – 10. listopadu v závěru roku, který povede Jana Kyriakou.

Další podzimní kalendářní akce:

Jablečný víkend 4. – 6. října, říjnový Svatební den, podzimní À la carte menu, oblíbená Listopadová romance se zvýhodněným ubytováním a s degustací ústřic 1. – 30. listopadu, výlov nedalekého rybníka Zrcadlo, Svatohuberstké slavnosti 1. – 3. listopadu či Svatomartinské menu 9. – 17. listopadu. Veškeré kalendářní akce jsou k nahlédnutí ZDE.