Pět týdnů nás dělí od inovací dneška i zítřka

Týden inovací ČR 2020 vypukne již za pět týdnů! A není to jen Hlavní událost ve Foru Karlín, kde 29. září 2020 vypukne Mezinárodní konference a Inovační veletrh se semináři, ale také desítky Doprovodných událostí po celé České republice. Připojte se k inovační revoluci i Vy! Ukážeme Vám, na co se můžete těšit.

Poslední měsíce nám ukázaly, jak jsou inovace v lidském životě důležité. Ze dne na den jsme se museli spolehnout na technologie, které nám umožnily pracovat z domova. Inovátoři, vědci a jiní nadšenci dali hlavy dohromady a vymýšleli, jak pomoci lidstvu překonat nestandardní situaci, ve které jsme se najednou ocitli.

Inovace tu jsou však stále. Umělá inteligence, virtuální realita, konektivita, nové možnosti a zdroje energie. To vše jsou témata, která odhalí odborné semináře, na které se již nyní můžete registrovat. Odborníci na slovo vzatí ze společností, které patří mezi špičky v oblasti inovátorství a technologií, Vám umožní nahlédnout do současnosti i budoucnosti.

Nedílnou součástí Hlavní události je i Inovační veletrh. Na celé zaplněné ploše Fora Karlín se na Vás těší firmy, které ukážou své nejnovější technologie, produkty a gadgety.

Doprovodné události po celé České republice

Od severu po jih, od západu po východ. Tam všude najdete naše Doprovodné události, které zahrnují odborné konference, workshopy, meet-upy a mnoho dalšího. Jejich seznam hezky od A do Z najdete v našem přehledu.

Organizujete i Vy zajímavou akci a rádi byste se stali součástí Týdne inovací? Není nic jednoduššího, než se nám ozvat na tydeninovaci@elai.cz. Těšíme se na Vás!

Zajímá vás umělá inteligence a kyberbezpečnost? Potom byste neměli chybět na 2. ročníku oceněné konference CyberSec&AI Connected, kterou pořádá Avast a ČVUT. Připojte se k nám 8. října 2020 a potkejte experty AI a kyberbezpečnosti jako je spoluzakladatel projektu Tor Roger Dingledine nebo šachový velmistr Garry Kasparov. Registrace tady.